Natural Face Lifting


Jonger en strakker
zonder botox,
fillers of operatie?
Het kan

Natural Face Lifting is een natuurlijke en veilige facelift voor dames en heren. Door de combinatie van verschillende intensieve massage-technieken wordt de huid op een natuurlijke manier gelift.

Huidproblemen worden door mij op een holistische, natuurlijke en manuele wijze behandeld. Ik kijk dus verder dan enkel het aanpakken van veroudering. Door toepassing van bindweefselmassage wordt de onderste huidlaag behandeld, wordt de aanmaak van collageen bevorderd en wordt de elastine versterkt ter bestrijding van rimpels. Dit is echter niet voldoende.

● Ook de spierspanning, de stevigheid in het gelaat vermindert met het ouder worden. We zien hangende wangen, een dubbele kin of een uitgesproken neus- lippenplooi. De oorzaak is het verminderen van de spanning van het spierweefsel. Hier zijn spierspanning verhogende technieken voor.

● Huidproblemen hebben bijna altijd te maken met ontstekingen. Lymfedrainage is de techniek om het immuunsysteem te versterken en de huid te beschermen tegen het ontstaan van ontstekingen.

Resultaat van Natural Face Lifting is:
● rimpels vervagen
● de oogcontouren worden gladder
● de huid oogt strakker en elastischer
● betere doorbloeding van de huid
● de elasticiteit van de huid neemt toe
● vochtophopingen (bijvoorbeeld rond de ogen) verdwijnen
● de huid heeft een frisse uitstraling

De manuele behandeling met lymfedrainage wordt door mij in kuurvorm aangeboden in 5, 10 of 15 behandelingen. Individuele behandeling is ook mogelijk.

Ik ben erkend Natural Facelifting therapeut.
 

Sculp


Sculp, verandering door verbetering.

We gaan naar de sportschool om buik, billen, benen, en armen strak en fit te houden. Met de spieren van ons gezicht doen we weinig. Deze spieren kunnen we ook trainen. Het resultaat hiervan is verbluffend. Minder rimpels, een goede doorbloeding en strakkere oogleden. Kortom een liftend effect. Dit alles kan door maximaal tien minuten per dag te sculpen. Hiervoor hoeven we niet eens naar de sportschool maar dit doen we gewoon thuis aan de keukentafel, op de bank of op de badkamer. Eenvoudiger kan het niet en je ziet het meteen.

Sculp is na drie aanleersessies een “Doe het zelf” behandeling voor het gelaat, de hals en het decolleté

Ik ben erkend Sculp therapeut.